Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області.

– За даними Вінницької обласної прокуратури встановлено, що вінничанка мала проросійські ідеологічні погляди та у розмовах зі сторонніми поширювала ворожі наративи, де схвалювала рішення та дії керівництва РФ, а також висловлювала свою антиукраїнську точку зору. Ця та інша протиправна діяльність жінки підтверджується зібраними у ході досудового розслідування доказами.

Серед її головних тез: “Мало бомблять. Та хай би бомбили ще раз. Сто раз би бомбили цю Україну”. А на питання чи підтримує вона путіна, підозрювана відповідала: “Так, підтримую, то що?  При Росії виросли, забули? А зараз уже Росія ворог? Забули ті часи? То що, вже Росія ворог народу?”.

Наразі розпочато розслідування за частиною 1 статті 436- 2 Кримінального кодексу України (Виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії Російської Федерації проти України, глорифікація її учасників).

Такий злочин карається виправними роботами строком до двох років, арештом до шести місяців або до трьох років позбавленням волі.

Звідки могла 38-річна жінка знати про СРСР і там життя, якщо їй в час вже його розпаду було 5 років?

На відео видно, як вона агресивно відповідає поліцейським, що підтримує путіна і хоче щоб тут була росія. Бо каже, що виросла в росії. Більше того переконана, що їй ніхто нічого не зробить. Скажіть, як з такими лярвами жити поряд?