Як повідомляється в Нацполіції  Житомирщини ДТП сталася на території Житомирської області. Попередньо відомо, що в автомобілі народний обранець знаходився з дружиною.

Згодомо в Нацполіції уточнили, що водій автомобіля “Mercedes-Benz GLE” здійснив наїзд на пішохода, рухаючись у напрямку м. Чоп у крайній лівій смузі руху.

Там підтвердили, що за кермом знаходився 44-річний житель Київщини, народний депутат України, але не повідомили, хто саме. Судячи з фото, дівчина намагалась подолати проїжджу частину у невстановленому місці, де рух автомобілів найшвидший.

Зараз на місці події працюють слідчо-оперативні групи ГУНП в Житомирській області та Житомирського райуправління поліції. Триває з’ясування всіх обставин події.

Попередня правова кваліфікація – ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Призначено ряд відповідних експертиз.

ОНОВЛЕНО

Нардеп від «Батьківщини» Андрій Ніколаєнко вперше публічно прокоментував сьогоднішнє смертельне ДТП у Житомирській області

Каже, що добровільно пройде всі необхідні експертизи та усіляко сприятиме слідству.