У Instagram Козловський висловив свою думку щодо того, чому Кондратюк відкинув його пропозицію мирової та не йде на діалог. У плані безперспективності комунікації артист порівняв експродюсера з Володимиром Путіним.

“Кондратюк відмовився від мирової. Відповів очевидно для мене – хамством і зневагою”, – повідомив Віталій, навівши скрін відповіді Ігоря.

“Тому на цьому роблю висновок, що подальша комунікація не має ні сенсу, ні перспектив. Це те саме, що вести переговори з путіним. Якщо стоїть задача сліпо і жадібно знищувати, то здоровий глузд і доводи будуть безсилими”, – зазначив артист.

Як припускає Козловський, Кондратюк категорично не хоче говорити з ним особисто через страх.

“Бо скинувши ці переговори на представника, він апелюватиме винятково до рішень суду про порушені авторські права. Коли я і сам знаю та не заперечую, що ці пісні співав і буду за це платити. Але, говорячи зі мною очі в очі, доведеться визнавати (або принаймні пам’ятати) всі ті епізоди непорядності, які мали місце в мою сторону всі роки співпраці, і які врешті призвели і до припинення цієї співпраці, і до судів”, – написав співак.

“Якби його сини сьогодні служили, можливо, діалог був би. А так – він мене ніколи не почує”, – сказав Козловський.