На щастя, постраждалих немає. Сума збитків оцінюється.  Як повідомили рятувальники, загорання трапилось о 15:37.

– До місця події за підвищеним номером виклику було направлено Державну пожежно-рятувальну частину №7 з смт Літин. По прибуттю рятувальники  з’ясували, що вогнем на площі 230 кв.м охоплено дах одного із павільйонів ринку.  За підвищеним номером виклику до місця надзвичайної події було направлено ще шість ДПРЧ із сусідніх районів та з обласного центру. Бійці ДСНС о 17:15 пожежу локалізували, а о 18:00 ліквідували.

Полум’ям знищено один із торговельних павільйонів та частину сувенірної продукції. Рятувальники запобігли перекиданню вогню на сусідні споруди (загальна площа торговельних точок близько 980 кв.м), – повідомили у прес-службі рятувальників. – Від ДСНС до боротьби із вогнем залучалося 42  чоловіки особового складу та одинадцять одиниць спецтехніки. Причину пожежі встановлюють фахівці.

Цікаво, що сувенірний ринок належить родині народного депутата від “Блоку Петра Порошенка” Івана Мельничука. Втім, він поки ніяк цю новину не прокоментував. Наразі ж користувачі соцмереж припускають, що загоряння сталось через активне користування обігрівом та несправність відповідної системи. Дехто пише, що це міг би бути і підпал. А що думаєте Ви?

Детальніше читайте у наступному номері газети “33-й канал”.

Віталіна Володимирова