Після акції протесту на морозі 40 АТОвців та активістів прийшли в приймальню голови облради Олійника із вимогою скликати позачергову сесію і дати оцінку дій поліції 3 березня під ВР… Але Олійника не було і за нього віддувався в.о. голови Вінницької обласної Ради від «Самопомочі» Хміль Ігор Вікторович.

– Хміль відмовився виконувати вимогу активістів щодо скликання позачергової сесії обласної Ради, у зв‘язку з кривавим розгоном протестувальників під Верховною Радою України 3.03.18., – зазначив у своєму пості депутат облради від Свободи Андрій Вигонюк. –

Складається враження, що самопомічівець Хміль має якійсь зобов‘язання перед порошенківцями. Для чого ж тоді такий «опозиціонер» на такій посаді..?

Вимагали скликати сесію для звернення до ВР з приводу покарання винних у кривавому розгоні протестувальників, відставки Авакова, прийняття законів про імпічмент Президента, про антикорупційний суд, новий закон про вибори за відкритими списками.

Тепер єдиним шляхом для проведення позачергової сесії з даними вимогами до влади- є збирання 28 підписів депутатів облради. Проте завтра на роботу повертається голова Ради бппшник Олійник А.Д., від завтра він зможе тягнути 14 днів зі скликанням!!!

УСІ депутати від ВО «Свобода» Вінницької облради підтримують вимоги активістів та готові підписатись під даним звернення.

Сподівпюсь що вище керівництво партії «Самопоміч» вплине на свого кадра в керівництві Вінницької облради та роз‘яснить, що таке опозиційність- і не доведеться стягувати терміново десятки депутатів з різних куточків області, аби поставити підписи, замість одного підпису Хміля!