Життя схоже на поїздку  в поїзді, – з усіма зупинками, затримками, об’їздами та аваріями.  Ми сідаємо в поїзд, зустрічаємо батьків і думаємо, що вони подорожуватимуть з нами вічно! Але вони зійдуть на якійсь станції, і нам доведеться продовжувати шлях без них.  У поїзд зайде на різних станціях багато пасажирів– наші брати та сестри- рідні та двоюрідні , друзі і навіть кохання всього нашого життя.  Багато людей зійдуть з поїзда і залишать по собі велику порожнечу.  Деяких ми навіть не помітимо, що вони вийшли.  Це подорож, повна радості, смутку, привітань при зустрічі та прощавань при розлуці.

Успіх полягає у встановленні добрих відносин із усіма пасажирами поїзда!

Велика загадка полягає в наступному: ми не знаємо, на якій зупинці маємо вийти.

Тому треба жити, любити, прощати та завжди віддавати  краще! Тому що, коли настане той момент, коли ми повинні зійти з поїзда, а наше місце залишиться порожнім, позаду нас повинні залишитися тільки чудові спогади про нас, які продовжуватимуть подорожувати поїздом життя вічно!!!

Бажаю тобі, щоб твоя подорож з кожним днем була все прекраснішою і щоб у твоєму багажі завжди були любов, здоров’я, успіх та друзі!!!

Дякую всім пасажирам поїзда мого життя!  Сильні люди вміють тримати своє життя в гаразді.  Навіть із сльозами на очах можемо з усмішкою сказати: у мене все гаразд.  Якщо ви в це  вірите, відправте це 10 людям, включаючи мене (якщо захочете).   Будьте чесні та відправте його всім, хто викликав у вас радісні спогади, хто підтримував Вас минулого року і взагалі по житті. Я посилаю тобі це повідомлення, щоб просто сказати: -Дякую, що Ти  є у моєму поїзді життя.

P.S.  Будь ласка, надішліть людям, що у вашому поїзді.  😄.

Це дуже приємно.