У Мирному на Вінниччині заквасили 1 тонну 300 кілограмів помідорів та огірків для українських воїнів. Про це повідомляє Калинівська міська рада.

«Нам передали квашені помідори. Яке було здивування і радість, коли побачив, що вони з рідного села. Із задоволенням посмакували із картоплею. Ніби вдома побував. Спасибі за вашу турботу та допомогу», – таким зворушливим був дзвінок з передової жителя Мирного Олексія Маляра, який нині боронить Україну від російських окупантів.

Квашені помідори та огірки Олексій та його побратими отримали разом із гостинцями, які передали захисникам жителі Калинівської громади.

З початку повномасштабної війни жителі Мирного активно допомагають українським Героям. Як і минулого року, ще з літа почали квасити овочі, щоб восени та взимку потішити хлопців смачними гостинцями з подільських городів.

Цьогоріч працівники Мирненського старостинського округу і місцевого будинку культури Катерина Тарнопольська, Таїсія Гарлицька, Лариса Федоришенко та колишня директорка будинку культури Ванда Коваль заквасили одну тонну триста кілограмів помідорів та огірків.

Спільними зусиллями господині заквасили 700 літрів огірків та 600 літрів помідорів, якими смакуватимуть українські захисники.