Після публікації в газеті  та на сайті «33-го» «Судять зрадника Володимира Калачика» до редакції звернулась адміністрація Спільного українсько-естонського підприємства у формі товариства з обмеженою відповідальністю.

У заяві повідомляється, що Володимир Валентинович Калачик працював  у Товаристві у  період з 20.11.2015 року по 10.08.2018 року. З моменту звільнення Калачика В.В. Товариство не має з ним жодних зв’язків.

СП «Оптіма-Фарм, ЛТД» є фармацевтичним дистриб’ютором та у своїй діяльності співпрацює з вітчизняними і зарубіжними виробниками та постачальниками, що дозволяє забезпечувати населення України якісними вітчизняними та імпортними лікарськими засобами. Впродовж своєї діяльності компанія постійно впроваджувала та впроваджує найвищі європейські стандарти якості у сфері оптової торгівлі фармацевтичною продукцією, сучасну та ефективну систему управління якості, на підтвердження чого отримала сертифікат GDP (Належна практика дистрибуції). Слід зазначити, що компанія бере активну участь у співпраці з різними благодійними організаціями, надає благодійну та спонсорську допомогу закладам охорони здоров’я, а також Збройним Силам України. Компанія приймає участь в тендерних торгах, що проводяться державними закладами та управліннями охорони здоров’я, та забезпечує лікарні, госпіталі необхідними якісними лікарськими засобами. Діловій репутації Товариства, яка створювалась важкою працею менеджменту компанії протягом тривалого часу, завдається шкода через поширення неправдивої інформації, – повідомляється у заяві СП «Оптіма-Фарм, ЛТД».

Від редакції. Очевидно, у біографії, яка проходить в суді щодо підозрюваного, вказано цей період як останнє місце роботи Калачика В.В.  Після якого він, ймовірно, ніде офіційно не працював. Щодо навчання, то автор мав на увазі заклад, розташований у Він­ниці. Даного товариства це не стосується.

Як відомо, суд над підозрюваним у підготовці ракетного обстрілу Вінниці перенесено.

Суддівська колегія вивчає матеріали справи. Про наступне засідання і вирок проінформуємо. Відслідковуємо разом.