Пухнастому блогеру дорікнули за недостатню мужність, але шанувальники зуміли відстояти його честь.

Український шоумен і громадський діяч Сергій Притула похвалився фотографією справжньої знаменитості: в його волонтерський штаб прийшов кіт Сирський – вихованець військовослужбовця Романа Сініцина та зірка інтернету.

Притула був так вражений зустріччю, що розмістив знімок вусатого на своїй сторінці в Facebook. “Безперечно найвідоміший кіт країни сьогодні відвідав наш фонд із дружнім візитом! Домовились про співпрацю”, – підписав портрет Сирського волонтер.

“Бойовий кіт” зібрав понад 8 тисяч лайків всього за кілька годин. Однак у коментарях Сергію Притулі неодноразово заявляли, що титул найвідомішого кота в Україні все ж належить Степану.

Але волонтер, з властивою йому дотепністю, вирішив з цим не погодитися:
“Хто? Цей той уклоніст, якого в спідниці серез кордон перевозили і який вічно постить фото з бухлом? І ви його порівнюєте з нашим бойовим котом Сирським?! Неповага”, – написав Притула. Безумовно, жартома.

На щастя, гумор шоумена зрозуміли всі, та вирішили йому підіграти. Наприклад, повідомили, що Степан не уклоніст, а просто набагато старше Сирського, тому і не служить. Та й п’є котик виключно за перемогу України.

Кіт Степан з господинею покинув країну в березні 2022 року – він жив у Харкові, в районі Північна Салтівка, який піддавався запеклим обстрілам окупантів. Але вже восени інтернет-знаменитість повернувся в Україну. Завдяки високій популярності Степан збирає гроші на потреби ЗСУ та українських тварин.