Від чого померла співачка вперше розповів співак і чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян в інтерв’ю радіоведучому та блогеру Славі Дьоміну. За його словами, його тещі раптово стало погано – це була онкологія.

– Було важко. Спочатку Ніна Митрофанівна просила, щоб чоловіки не з’являлися, лише дівчата. Не хотіла, щоб її такою бачили, а потім приїжджали всі, хто був вільний. Все одно треба було їздити — привозити ліки, просто поговорити. Десь місяць це відбувалося. Вона ніколи не скаржилася, – поділився чоловік доньки Ніни Матвієнко.

Мірзоян розповів, що у Тоні залишилися останні слова Ніни Матвієнко. Пізніше народній артистці стало зовсім погано.

– Ніна Митрофанівна ні на що не жалілася, а потім їй різко стало погано. Ми не розуміли, що це може бути. Ніхто не розумів, що це так серйозно, – згадав співак.

На уточнювальне питання, чи була онкологія в Ніни Матвієнко, Мірзоян відповів стверджувально. Він згадав, що теща завжди зазначала, що гарно себе почуває, попри те, що перенесла кілька операцій.

– Вона ніколи не хотіла, щоб її слабкою вважали. Вона вважала себе здоровою людиною, у неї ніколи нічого не боліло. І ми завжди коли їй казали, що треба ходити по лікарях, здавати аналізи, вона відповідала: я гарно себе почуваю. Завжди вела здоровий спосіб життя. Вона просто запитувала, коли це закінчиться, – зазначив український артист.