1 березня у “День кар’єри” тут зустрічались студенти-випускники з представниками кращих підприємств Вінниччини: ДП “Електричні системи”, ТОВ “Барлінек інвест”, ПАТ “Вінничина-Авто”, ТОВ “ВТН”, ТОВ “Промавтоматика”, ТОВ “Мур” та ін. На зустрічі були міські комунальні підприємства – КП “Вінницяоблводоканал”, КП “Вінницяміськтеплоенерго”, банківські установи – ПАТ КБ “Уксиббанк”, ВФ КБ “Приватбанк”, ВД ПАТ “Укрпошта”, ІТ-компанія – MLSDev та ін. Студенти дізнавались про вакансії, вимоги до працівників, умови роботи, залишали свої резюме, домовлялись про проходження виробничої практики, співбесід. Величезний стенд з актуальними вакансіями Лівобережного та Правобережного Центрів зайнятості викликав особливе зацікавлення: оголошення вивчались, адреси і контакти записувались.

Паралельно у актовій залі в “День кар’єри” учні випускних класів знайомились з факультетами та можливостями, які отримують майбутні інженери під час навчання в техуніверситеті. Школярам розповідали про студентське життя та перспективність обраних професій. У залі панувала весела та насичена позитивом атмосфера, адже розповіді супроводжувались цікавими інтелектуальними конкурсами та вікторинами.  На школярів очікували майстер-класи та різноманітні конкурси. Вони спробували себе у веб-програмуванні, програмуванні роботів, складанні радіосхем тощо. За перемоги у цих конкурсах  та інтелектуальних вікторинах учні отримували фішки, які обмінювали на призи від молодіжного технічного руху IT-SCOUTS.

“Майнінг” фішок був захоплюючим, найбільше фішок вибороли учні ФМГ № 17, ЗОШ №35, №10, №15, №34. Двоє старшокласників, які приїхали на “День кар’єри” з Жмеринської школи № 6, здобули призові футболки за складання радіосхеми, над якою вони уперто працювали чверть години! Також презентували себе потужні студентські організації: Board of European Students of Technology (BEST) Vinnytsia та Enactus, які є кращими в Україні для неформального навчання молоді.

День 1березня у ВНТУ був дуже насиченим. Крім “Дня кар’єри” тут відбулись стартап школа «Sikorsky Challenge» м. Вінниці; інженерні змагання студентської інженерної спілки BEST-Vinnytsia; Всесвітня олімпіада з програмування Google Hash Code – 2018.