— Депутати Бершадської міської ради вдруге достроково припинили повноваження секретаря ради Віктора Олійника. Це сталось під час пленарного засідання 40 чергової сесії. До цього у березні поточного року, на 32-й черговій сесії міської ради депутати також достроково припинили повноваження секретаря. Проте міський голова Віталій Драган своїм розпорядженням призупинив дію рішення міськради.

За що знімають Віктора Олій­ника? Ось як пояснюють його опоненти:

— Він на низькому рівні орга­нізовував підготовку сесій ради, питань, що вносились на розгляд ради; не забезпечував своєчасне доведення рішень ради до виконавців і населення, не організовував контроль за виконанням рішень ради; не координував діяльність постійних комісій та інших комісій ради; не сприяв орга­нізації виконання рекомендацій (висновків) постійних комісій міської ради; не сприяв депутатам Бершадської міської ради у здійснення їх повноважень; не здійснював контроль за розміщенням на сайті ради відеозаписів пленарних засідань ради тощо. Результат таємного голосування — 18 голосів «за» звільнення з посади з 28 присутніх депутатів. Рішення ухвалене. Депутати місь­кої ради, сподіваються, що міський голова Віта­лій Драган прислухається до думки депутатів — «не ветувати» це рішення, в іншому випадку на конструктивну роботу між головою і депутатським корпусом розраховувати буде неможливо.

Готові вислухати точку зору голови Віталія Драгана. На час виходу газети наші журналісти не змогли з ним поспілкуватись, а також з Віктором Олійником.

Андрій Власенко