Російський опозиціонер Піонтковський стверджує, що завербувати Орбана допоміг російсько-український бандит Семен Могилевич, свого часу – найнебезпечніший злочинець у світі. Цього уродженця Києва називали “динозавром вітчизняного рекету”.

Прем’єра Угорщини Віктора Орбана ще в молоді роки завербували радянські спецслужби і саме тому зараз він підтримує політику президента РФ Володимира Путіна.

Про це російський публіцист та опозиціонер Андрій Піонтковський заявив у ефірі телеканалу FREEДОМ.

За словами Піонтковського, добре відомо, що Орбан був завербований радянськими спецслужбами, і це підтверджується активною взаємодією з Путіним.

“Походження ось цього путінізму – Орбан ще в молоді роки був завербований радянськими спецслужбами за допомогою російсько-українського бандита Семена Могилевича, який платив йому великі гроші. Про нього все дуже добре відомо”, – розповів публіцист.

Семен Могилевич

Він також зазначив, що перебування Орбана на посаді прем’єра ображає пам’ять героїв збройного повстання в Угорщині у жовтні-листопаді 1956 року проти сталінського режиму, яке було придушене радянськими військами.

“Існування такого мерзотника, як Орбан, на посаді прем’єр-міністра ображає пам’ять героїв угорського повстання. У Європейського Союзу є певні важелі – не одразу виключення з Європейського Союзу. Угорщина продовжує користуватися величезними фінансовими субсидіями Брюсселя”, – звернув увагу Піонтковський.

Опозиціонер Андрій Піонтковський