“Подільський зоопарк” у Вінниці третій рік поспіль запрошує всіх дорослих і малих відвідати садибу Подільського Чарівника, яка розташована на його території.

У цьому році розпочнуть програми з 6 грудня та завершать 21 січня. Садибу Подільського Чарівника можна буде відвідати щоденно з 10 до 16 години. Розважальна програма та чаювання з Подільським Чарівником починатиметься о 12 годині.

Вас із радістю зустрінуть Подільський Чарівник, казкові феї та звірі вінницького зоопарку. До святкової програми для дітей увійдуть рухливі ігри біля ялинки, екскурсія звіринцем з відвідуванням казкових локацій, а на завершення – частування смачним різдвяним чаєм на галявині “12 місяців”, – інформують на сторінці Подільського зоопарку.

Участь в екскурсійно-розважальній програмі групи зможуть взяти виключно за попереднім записом. Діти з родин учасників бойових дій відвідають свято безкоштовно, за наявності у одного з батьків посвідчення або довідки про статус учасника бойових дій, а також свідоцтва про народження дитини.

Розважальні програми розпочинатимуться:

у робочі дні о 12 годині,
у вихідні – о 10 годині, 12 годині та 14 годині.
Починаючи з 2 грудня Подільський чарівник почне приймати різдвяно-новорічні листи від дітей.

Наші найменші відвідувачі можуть вручити лист особисто Подільському Чарівникові або скористатись поштовою скринькою на ґанку Садиби, – додають у зоопарку.

Нагадаємо, що на зустріч очікує і Буся – новий житель Подільського зоопарку. Принаймні, до весни. Цього чорногуза знає чи не вся Україна. Це він супроводжував траурну процесію у селі Качківка на Ямпільсьшині, коли ховали полеглого на фронті захисника. Разом з усіма, хто прийшов віддати шану полеглому Герою, Буся пройшов траурною ходою на кладовище, а коли гріб опустили у землю своєю дивною мовою попрощався із Героєм.