Український співак Павло Зібров відверто розповів, у чому секрет їхніх з дружиною довгого і щасливого шлюбу. Адже, пару вважають однією з найміцніших в українському шоубізнесі.

“Мене в одному інтерв’ю запитали: який смак у кохання? Кохання має смак шоколадних цукерок з гострим перцем. Неможливо, щоб все було гладко, в житті всяке трапляється, і побутові моменти, і робочі питання, але найважливіше – це говорити і вміти чути один одного, не таїти образ, а відверто про все говорити. Цінувати те, що повинен, розвиватися, бути цікавим партнеру, наповнювати життя фарбами. Хоч зараз це і складно, але приносити задоволення – то помити посуд після вечері, або купити улюблені цукерки. Цінувати підтримку, прислухатися до критики, вдосконалюватися, як можна якісніше проводити час разом”, – зазначив співак.

При цьому Зібров зізнався, чи змінилися їхні з дружиною стосунки за час повномасштабної війни:

“Особливо під час війни стосунки не змінилися. Так, якщо ти бачиш втрати кожен день, то ще більше цінуєш те, що маєш. Сім’я у мене завжди на першому місці. Стосунки у нас можуть бути різні під час роботи, оскільки ми разом працюємо, і Маринка – це мій перший радник. Я можу принести пісню, ми довго її обговорюємо, щось подобається, щось ні, міняємо, мене вмовляють, погоджуся або не погоджуся. Тобто, це процес і, звичайно, емоції можуть бути різними, і в творчості розбіжності бувають, це нормально, але ми завжди приходимо до спільного знаменника”.