Тепер вони голови райдержадміністрацій, заступники мерів, головні лікарі, керують музеями і театрами, вузами і навіть почесні вінничани.

Вишенька на торті – раду очолює прокурор який мав би судити тітушковозів і організаторів антимайдану. Але тепер вони не лише обрані в депутати, але й очолюють комісії і входять до однієї з ним фракції.

Де майданівці? На фронті, чимало загинуло. Є і при владі. Чому вони допустили, щоб досі жоден з тих, хто чинив на Майдані «чорні справи»не був покараним – питання відкрите.

Злочин без кари та непокаране зло переростають у ще більше! Сьогодні воно у ворожій агентурі, «ждунах» і воює явно чи тихо проти України.

Тому Майдан триває. Просто він переріс у велику війну між рабами і гідними.

Найбільша наруга над моєю гідністю була, коли пішла на післямайданівські урочистості і покладання квітів.

Коли побачила там серед «вшановувачів» перефарбованих антимайданівців – більше туди не ходжу.

Бо саме там напрошується дуже болюче словосполучення -втрачені ілюзії.

І ще – ось ті, перефарбовані, зуб даю, вмить прийняли б владу рашистів, якби не дай бог…

Я більше нікуди не ходжу на вшанування – бо там стільки фальші. Справжній Майдан у мене в серці. І всі з ким ми разом вступали в цей окрилений бій за СВОБОДУ і ГІДНІСТЬ! Поважаю!

Тоді наш колектив «33-го» творив Революцію Гідності! Тепер тримає інформаційний фронт. 8 колег на фронті. Тому працюємо і за них. Приєднуйтесь  до нас! Не найгірша компанія))) Слава Україні!

Тетяна Редько