Тієї злощасної ночі син загрався та не слухав матір, яка наказала спати. Не досягши жодної реакції від дитини, Олена просто вимкнула комп’ютер посеред гри. Після цього хлопець схопив кухонний ніж і кілька разів ударив маму. Він навіть не подивився на помираючу матусю та спокійно продовжив гру.

Інший школяр під час гри «уклав угоду з дияволом», щоб піднятись на новий рівень. Потім в хлопчика наче біс вселився. Він щось ричав дорослим голосом на незрозумілій мові і лякав оточуючих людей звірячим оскалом.

Хазяїн казино ніколи не програє. А дорослий тридцятирічний чоловік наклав на себе руки, бо не зміг розрахуватись з боргами. Він був хрещеним, але священик відмовився навіть відспівувати його душу на прощання…. Пекельна епідемія вбиває. Кому потрібно таке життя? Все програється навіть в телефоні…

Азартна залежність виліковна. Коли Олександр Григорович звільнив від біди важку пацієнтку з Одеси, почали звертатися інші… Чому до Вінниці їдуть здалеку, з останньою надією?

Лудоманія — не лише психологічна проблема. Тут повчальна лекція безсильна. Але чому не допомагає кодування? Все не так просто, адже людина вже закодована на падіння. Це також і духовна проблема, яку треба усвідомити. Лікування має бути комплексним. Лудоманія — це також і наркологічна проблема. Адже хворий мозок починає виробляти нездоровий ендорфін. Він діє підступно, наче наркотичний морфін. Наступна «ломка» потребує ще більшої дози… І це також часто ігнорують спеціалісти. Але замкнуте порочне коло необхідно розірвати раз і назавжди. І чим скоріше — тим краще. Доктор розробив особливу комплексну методику «Свобода без кода!». Авторський та індивідуальний підхід — результат там, де не допомогли інші. Це новий рівень.

АЗАРТНА ЗАЛЕЖНІСТЬ ЗНИКАЄ також за 1 раз, як АЛКОГОЛІЗМ, КУРІННЯ, ОЖИРІННЯ.

Починаєм нове життя при умові, що це має бути раз — і назавжди! Ovsanuk.com.

Увага! Доктор Овсянюк приймає лише у Всеукраїнському Центрі «Свобода без кода».

Попередній запис лише за номерами: (098) 281-58-23;

(073) 281-58-23;

(050) 281-58-23.

Вінниця. Мікрорайон «Поділля». Всеукраїнський Центр «Свобода без кода!».