А вже там вчинив злочин, який шокує!

У Польщі переселенець з Вінниччини п’яним після сварки задушив дружину вночі. У цей час прокинулася 4–річна донька, тому він вирішив вбити і її, і другу доньку (їй було лише півтора роки).

В живих залишив лише 11–річного сина дружини від першого шлюбу. Як він пояснив в поліції, його не вбив, бо не його син.

«33-й канал» розшукав його знайомих і дізнався хто ж він, цей вбивця?

Як не дивно, це відомий кухар, який рекламував ресторани, які відкривав із власниками.

Юлія Трончук , дружина яку задушив цей душогуб – родом із Вінницької області, з Хмільницького району, із села Сигнал, що біля Козятина. Вона єдина донька у батьків. У селі розповідають, що родина загиблої жінки благополучна, батьки працюють. Мати Юлії Людмила та її чоловік Василь дуже любили свою дочку, допомагали з онуками.

- Чого вона з відносно мирної Вінниччини поїхала до Польщі? Та ще й з трьома дітьми? Щоб цього душогуба вберегти від мобілізації? То ось він як за це відплатив. Боже, садюга, двох ангелочків, власних кровинок задушив! Батьки ходять чорні від горя! Та якби ми до нього добралися б, роздерли б!  А ще рашистам дивуємось!

Та і ця погань, здається в Москві жила! Заразився там цим рашизмом - садизмом? - обурються земляки вбитої жінки.

Юля і донечки, їх трьох вже немає…

Данилко  – син Юлії, єдиний, хто вижив, хоча навіть важко уявити що він переніс, від першого шлюбу. У 2018 році Юля вийшла заміж вдруге за Сергія Трончука. Другий чоловік був на 13 років старший за Юлю.

У Сергія Трончука вже в Козятині була сім‘я. Там є двоє дітей. Кажуть, що і у Москві була…

Він не був мешканцем села Сигнал, тож про нього тут ніхто нічого не знає. Сам він жив та працював у місті Козятин Вінницької області. Був шеф-кухарем ресторану "Кристал». Працював у кафе "Хуторок" і "Сіті-парку".

В Козятині розповідають, що Сергій досить відома особа.

Він приймав участь у шоу на кращого кухаря. Навчався своєї майстерності у Москві.

Один із кухарів, який приймав участь у конкурсі «13 кухарів» разом із Трончуком, що проходив у Вінниці і давав «33-му»  інтерв’ю, розповів, що Сергій був дуже амбітною і егоїстичною людиною.

- Зі своєю родиною, мамою та вітчимом, він поїхав навчатися на кухаря до Москви. Шеф-кухарем став у 22 роки, працював у елітних закладах Москви.

Сергій Трончук в оточенні організаторів та експертів конкурсу

Хвалився, що навчався у французької зірки А. Дюкаса та дружив із російським відомим кухарем Андрієм  Маховим.

Люди почали говорити, що він начебто співпрацював із Пригожиним. І що там потрапив у якісь розборки та втік до Козятина.

Погодьтесь, дивно це все виглядає - російська столиця і містечко на Вінниччині.

Сергій вважав себе богемним тусовщиком.

А ось своє особисте життя ретельно приховував.

Про свою роботу він висловлювався дуже пафосно. Вважав себе геніальним шеф – кухарем. Говорив навіть, що він трохи духівник.

- Якщо інші втікали до Польщі через розбомблене житло та ведення бойових дій, то Сергій потягнув туди Юлю, щоб там зачепитись і стати в Польщі таким же відомим. Але напевно не зміг. Друга донька вже народилась під час війни.

Богемного чоловіка дратувало все…

Він у Познані, великому місті у Польщі, спочатку влаштувався кухарем. А потім покинув роботу. Пив, не працював.

- Мені здається, що він ще в Москві, присів на азартні ігри. Ось там, кажуть, програв велику суму. Тому звідти і втік.

І напевно продовжував грати і у Познані.

Багато ЗМІ писали про нього як фіналіста конкурсу шеф-кухарів. В молодості був шоуменом. Вів дискотеки.

Тепер стане довічником.

Його судитимуть, скоріше всього у Польші, - ділиться подруга Юлі.

Ось які подробиці повідомляють польські ЗМІ:

- Польським слідчим Трончук розповідав, що в родині були сварки через те, що він п'є та не працює. Того вечора 13 листопада вони знову посварилися, Юлія пішла спати нагору разом із доньками.

Вночі п'яний чоловік увійшов до кімнати й задушив свою дружину. У цей час прокинулася одна з дочок, тому він вирішив убити її, а також другу дочку. 11-річний Даня спав у іншій кімнаті й нічого не чув.

Вранці Сергій заборонив хлопчику входити до кімнати мами, сказав, що вони захворіли, у них ковід. Тому спочатку кімнату потрібно обробити.

Чотири дні Трончук жив у будинку із трьома тілами своїх рідних. А вже 18 листопада він пішов до торгового центру, там підійшов до охоронця та заявив, що вбив своїх близьких. Охоронці викликали поліцію – його затримали.

Ось так виводили вбивцю батька в СІЗО у Польщі

У поліції він пояснив, що Даню не вбив, бо не його син. Слідчі кажуть, що на допитах винний поводився спокійно. Тільки коли його запитали, чи шкодує він про скоєне, чоловік розплакався.

Наразі його заарештували на три місяці, вбивці загрожує довічне ув'язнення. Мама загиблої Юлії зі своєю сестрою вирушила до Польщі. Їм тепер потрібно забрати старшого онука та доставити тіла доньки й онучок для похорону в Україні.

Як тільки це вирішать, тіла Юлії із двома донечками - Дашею, якій навічно 4,5 років та Маші -1,5 привезуть на Вінниччину. Щоб похоронити в рідному селі. Одразу три труни винесуть з однієї оселі.

І зовсім не через рашистів, а душогуба-батька.

Тетяна Квасюк