Адже за скликання такої сесії вже є 29 підписів депутатів при 28-ми мінімально необхідних. На цю сесію хочуть прийти фронтовики із 17 районів Вінниччини, які вже офіційно виказали свою позицію за звільнення Авакова після подій 3-го березня в Києві.

– Станом на 11.57 вівторка маємо 29 підписів депутатів за скликання сесії по АТОвцях і розгону мирної акції під ВР минулого тижня. Також телефонують ще депутати, які готової дати свої підписи і прийти на таку позачергову сесію, – зазначив ветеран АТО Вадим Хитрич. – Поки що чекаємо засідання регламентної комісії Вигонюка, після якої мають призначити день і час скликання сесії по АТОвцях. Якщо сесія збереться, то є 2 варіанти… Фракція БПП не прийде і кворуму не буде… Чи БПП прийде, але голосувати не буде. Втім, фронтовики сподіваються, що решта фракцій прийдуть і назбирають голосів на підтримку своїх захисників та ветеранських організацій із 17 районів Вінниччини. І я виключаю будь-які провокації чи розділення АТОВців із цього питання на сесії, бо хто піде проти свого брата і побратима?

Після цієї заяви АТОвців депутат Андрій Вигонюк емоційно відреагував на затягування дати призначення і проведення сесії у Вінниці:

– При чому тут комісія???? Це вже придумав Ігор Хміль – в.о. голови Вінницької обласної Ради від «Самопомочі» нову відмовку, чому не скликати сесію? Вже без засідань постійних комісій сесії не скликаються))) – зазначив Вигонюк у Фейсбуку. – На 16 скликаю засідання, тоді буде кворум. Соромно за окремих колег… Навіщо їм ця посада??