Разом з прем’єрою композиції Потап і Katarina представили атмосферне чорно-біле відео на трек. Режисером кліпу виступив Віктор Скуратовський.

Пісня “Рай де?” описує ситуацію, яка спіткала багато українських жінок, що зараз чекають на своїх чоловіків.

“Війна розлучила багато сімей – і це величезна трагедія для кожної. Якась жінка чекає чоловіка з фронту, якась поїхала з дітьми за кордон і рахує дні до зустрічі з ним. Адже рай для закоханої жінки – це коли коханий поруч. Коли вона в розлуці з ним, ворота в Едем автоматично зачиняються”, – розповідає про цю пісню сам Потап.

Katarina займається музикою від 11 років, в дитинстві була переможницею багатьох вокальних конкурсів, навчалась в Київській муніципальній академії естрадного та циркового мистецтва. Від 14 років мріяла стати відомою співачкою, але ніяк не наважувалась зайнятись власною авторською творчістю.

“Ми з Олексієм давно знайомі, дружимо сім’ями. Він надихає мене, як музикант і як продюсер. І от я наважилась звернутися до нього за порадою, бо Олексій написав багато українськомовних пісень і я розуміла, що він знається на музиці. Приїхала на студію і це переросло в написання пісень, разом ми зробили декілька крутих треків, мабуть, пізніше, я теж поділюся ними. А от коли з’явилася демо-версія “Рай де?”, ми зрозуміли, що хочемо зробити цю пісню дуетною. Цей трек про те, як жінкам болюче і складно жити без раю, який для неї створює коханий. Як жінка я розумію, що без коханої людини рай неможливий ніде”, – розповіла співачка.