В день свята весни і жіноцтва 8 березня центровий кінотеатр Вінниці пропонує вінничанам та гостям міста українську комедію «Свінгери» о 16.00 та 18.00, та американську детективну драму «Журналіст» о 20.00. А для маленьких глядачів – анімаційний фільм «Їжачок Боббі. Колючі пригоди». Із 8 по 11 березня о 14.00 на чисельні прохання глядачів додатково на нашому екрані військова драма «Кіборги» про захисників Донецького аеропорту.

Колектив кінотеатру пропонує організувати виїзне демонстрування кінофільмів в різних навчальних закладах у віддалених мікрорайонах міста, оскільки маємо мобільний кінотеатр. Чекаємо на пропозиції.

Для тих, хто не встиг свого часу подивитися фільм вінницького режисера Валерія Шалиги «Тримай біля серця» – маєте можливість переглянути його з 22 березня . У “Родині” затишна зала на 120 місць, тут відбуваються кінофестивалі – це родзинка для глядачів, які полюбляють фільми арт-хаус.

Завітайте у кінотеатр «Родина» у центрі міста та отримайте задоволення від перегляду фільмів на будь-які смаки та уподобання.

Адреса кінотеатру “Родина”: м. Вінниця, вул. Миколи Оводова, 47, тел. 670-453