Як це слушно зараз організувати, яку музику обрати та що доречно робити на весіллі 2024. Захоплююча та надихаюча подія, що має відвідати кожна наречена сезону 2024.

Ви побачите вражаючі виставки моди, декору, квіткових композицій та інші демонстрації, які надихнуть вас на створення унікального весільного стилю. Знайомство з професіоналами галузі: Вам відкриються можливості спілкування з провідними фахівцями галузі, що допоможе вам вибрати найкращі послуги та визначити, які стилі чи концепції підходять саме вам.

Ви знайдете купу ідей та рекомендацій, що допоможуть вам у плануванні та організації вашого власного весілля. Підтримка героїв: На заході кожен зможе зробити добру справу долучитися до благодійного збору коштів на потреби військових.

«Kreativ Brides Party» – це не лише виставка чи звичайна подія, це справжнє джерело натхнення для наречених, які хочуть зробити своє весілля особливим та унікальним. Нехай ця подія допоможе вам знайти ті ідеї, які зроблять ваш весільний день по-справжньому незабутнім!

Коли: 10 грудня 2023 року

Місце: заміський комплекс «Гостевія»

Ведучий заходу: Олександр Теренчук

Бронювання квитків: +38 (096) 94 – 87 – 211

Інформаційний спонсор: