29 листопада партер і всі ложі у Вінницькому академічному музично-драматичному театрі ім. Миколи Садовського були повні, не видно було жодного вільного місця. Любителів театру зібрала  іспанська п’єса з елементами чорного гумору «Ціанистий калій з молоком чи без?» у виконанні наших улюблених акторів.

…У тихій іспанській провінції сім’я вирішує отруїти свого 92-річного дідуся. Вбивство уже сплановане, і родичі розігрують все як по нотах. Але ось неприємність: приїжджає племінник, та ще й зі столичною фіфою-нареченою. Що за важка валіза у них на 80 кг? Тепер важко зрозуміти, на чиїй стороні правда… Але час іде і кава вже зварена…Чим же все скінчиться? Щоб дізнатись це, варто прийти до театру ім. Садовського та насолодитись європейською драматургією і грою вінницької трупи…

Поставили виставу Григорій Сиротюк, Олена Книжник, Маргарита Дворницька, Анатолій Мельник, Василь Медяний. Талановито грають  Наталя Шолом, Олена Пархоменко, Любов Остапчук, Валентина Наталушко, Оксана Бандура, Анна Положенко, Вікторія Немченко, Анастасія Бобрівська, Аліна Шкуропат, Анна Махаммедова, Олексій Головач, Сергій Мазур, Михайло Крисов, Андрій Побережний, Артур Константинов, Володимир Олефір, Андрій Богданов.

Ірина ЗОНОВА