У Києві сталося вбивство військового. Чоловіка зарізав 31-річний знайомий з Вінниччини, а тіло викинув у водойму поблизу.

Про це повідомляють у поліції Києва.

Військовослужбовець на власному автомобілі мав їхати у госпіталь, втім по дорозі з ним зник зв’язок. Тіло знайшли у водоймі на околиці міста, а його автомобіль – в одному зі спальних районів Києва

«По дорозі до лікарні чоловік заїхав до свого товариша за документами. Під час зустрічі між ними виникла сварка на ґрунті боргових зобов’язань. Нападник дістав ніж та завдав удар потерпілому в шию, груди та голову. Коли він переконався, що військовий помер, то вирішив позбавитись тіла та приховати сліди. Тож надалі він поклав тіло загиблого у спальний мішок, обмотав поліетиленовою плівкою та на його ж автомобілі відвіз за місто та кинув у водойму. Судово-медичний експерт виявив на тілі померлого близько 15-ти ножових поранень», – зазначив начальник управління карного розшуку поліції Києва Андрій Кічук.

Нападником виявився 31-річний житель Вінниччини, який окрім цього обвинувачується у вчиненні розбійного нападу на двох жінок у Вінницькій області.

Зловмисника затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Відкрито кримінальне провадженні за частиною першою статті 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. Підозрюваному може загрожувати до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Андрій Власенко