У День Збройних Сил України та Святого Миколая “Укрпошта” ввела в обіг нову, дуже гарну поштову марку – “Подарунки Святого Миколая”. 6 грудня урочисте погашення цієї марки і конверта “Першого дня” спеціальним штемпелем відбулось у 50-му міському відділенні АТ “Укрпошта” Вінницького регіону.

На марці, конверті і на художній картці художник Кость Лавро зобразив, як Святий Миколай везе в камуфляжному мішку таку необхідну для перемоги України зброю для ЗСУ.

А от  “різочки” від Миколая та від наших славних українських воїнів сповна отримає ворог!

Всіх присутніх щиро привітав зі святом Сергій Здітовецький, заступник голови Вінницької ОВА.

– Подвійне свято – День Святого Миколая та День Збройних сил України, – є підтвердженням того, що добро на нашій стороні! – наголосив Володимир Шаловінський, директор АТ “Укрпошта” Вінницького регіону.

– Нова марка “Подарунки Святого Миколая” – благодійна, її вартість 18+5 =23 грн. Причому донатні 5 грн з продажу кожного екземпляра підуть на дрони, вкрай необхідні для ЗСУ, та інші потрібні для української армії речі. А ще ми підготували для бійців благодійний “Теплий мішечок”, так званий “Пак теплих подяк” захисникам. Військовим “на нулі” він допоможе зігрітись вовняним одягом, грілками, пальниками, кавою, чаєм та ін. Коштує цей мішечок 500 грн. Відправку його на фронт і пересилку листа “Укрпошта” здійснює безкоштовно. Ми, поштовики України, активно допомагаємо нашим захисникам і захисницям наблизити Перемогу!

– Благодійні марки “Подарунок Святого Миколая” відсьогодні є у продажу у всіх відділеннях “Укрпошти” на Вінниччині, – зазначила Оксана Шабанова, директор з розвитку мережі АТ “Укрпошта” Вінницького регіону.

– Крім того, у операторів можна взяти безкоштовні листівки, підписати їх від себе і відправити для наших воїнів. А “Теплий мішечок” – “Пак теплих подяк” можна купити он-лайн на сайті “Укрпошти” ukrposhta.ua або за  QR-кодом. Робимо все, щоб наші воїни отримували як теплі речі, так і теплі слова від українців!

Ірина ЗОНОВА