До свята залишилося зовсім не багато часу, а тому вже пора вигадувати собі образ для святкової ночі – вбрання, макіяж, зачіску.

Що одягнути на Новий рік, розповів дизайнер Андре Тан. Модельєр наголосив, що 2024 рік пройде під заступництвом Зеленого Дерев’яного Дракона, який уособлює удачу, а тому потрібно підібрати вбрання у відповідних відтінках і матеріалах.

Насамперед потрібно знати, в яких кольорах зустрічати 2024 рік. Дизайнер рекомендує звернути увагу на такі:

чорний – універсальний колір, який пасуватиме до будь-якого образу і символізує силу, елегантність та містичну енергію

червоний – символізує щастя, енергію, любов і удачу в китайській культурі

зелений – колір миру, спокою і самого дракона (народженим у рік Дракона не рекомендується одягати зелені речі)

золотий – колір багатства і процвітання, одягайте його, якщо хочете привернути у своє життя достаток і благополуччя.

Не варто відкидати вбрання з пір’ям. У вашому образі на новорічну ніч воно може бути, адже це один із улюблених елементів дракона.

До того ж, за словами дизайнера, пір’я надає будь-якому образу розкоші та статусу.

Одягнути на 2024 Новий рік можна вбрання з блиском і паєтками. Вони нагадують драконячу луску, а отже, точно не залишать їхнього власника байдужим.

– Це дуже святково і яскраво – те, що потрібно для яскравого святкування, – наголосив Андре Тан.

Оксамит, шовк, атлас і парча. Зелений дракон полюбляє розкіш і пафос, і саме ці матеріали в нас асоціюються з лакшері образом. Щоб задобрити символ року, модельєр радить зупинитися на дорогих і ефектних тканинах.

Яскраві аксесуари є невід’ємною частиною новорічного образу. Каблучки, браслети, кольє, обов’язково додайте до свого луку. Нехай вони будуть масивними та помітними. Це приверне увагу дракона і схилить удачу на ваш бік.

– Будьте сміливими у виборі образу цього року, проявіть себе так, як не робили цього раніше. Пам’ятайте, одяг розкриває нас і дарує нам потрібні відчуття, – зазначив Андре Тан.