Відповідно до наказу Головнокомандувача Збройних сил України від 02.11.2023 р. № 12581 за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі почесним нагрудним знаком “Золотий хрест” нагороджено мешканця м. Бар Мазура Дениса Вячеславовича, 1993 р.н.

Нагрудний знак «Золотий хрест» займає почесне місце серед Почесних нагород головнокомандувача ЗСУ. Ще з часів козацтва саме хрест був головним символом для відзнак оборонців.

Наш захисник Денис Мазур – приклад незламності та патріотизму, мужності та відваги, мудрості та героїзму, зі щирою душею та великим серцем, відданий країні, нації, побратимам і справжнім людським цінностям.  3 серпня 2014 року Учасник Бойових Дій на посаді снайпера в складі батальйону спецпризначення служив на захисті України впродовж 2014-2015 років у Луганському напрямку.

Жахливі новини про повномасштабне вторгнення застали захисника у м. Дніпро, де він працював на реконструкції злітної полоси «Дніпро». 25 лютого Денис уже добровільно був в ТЦК міста Бар. З 1 березня 2022 наш воїн виборює життя у Донецькій області. Служить на посаді оператор відділення авіаційних комплексів взводу БАК Роти Ударних Безпілотних Авіаційних Комплексів 28 окремої механізованої бригади ім. Лицарів Зимового Походу.

Ми пишаємося кожним нашим захисником!

Дякуємо за захист, дякуємо за спокій!

Честь і шана нашому Герою!, – повідомляють у Барській ТГ