Розпочали свій вихід красуні у розкішних шубах. Після того відповідали на запитання ведучих. Демонстрували колекцію літнього одягу відомої дизайнерки Наталі Горбонос та показували свої ідеальні форми, під час виходу у купальниках.

Щороку організатори конкурсу намагаються підготувати для учасниць щось нове. Цього разу красуні-вінничанки демонстрували свою граціозність у новому конкурсі — танці черлідерок. І він неабияк сподобався членам журі та всім присутнім у залі.

У результаті титул «Міс Мас-медіа» отримала артистка Театру ляльок Вікторія Фільваркова. «Міс Діадема» стала студентка Вінницького національного медичного університету Єлизавета Панчук. Титули «Міс Princess» дісталися 16-річній школярці Дарині Лелюк та Вікторії Фільварковій. Титул «Міс Вінтур-плюс» отримала школярка Оксана Серветник. Звання «Віце-міс Вінниця» мають студентка Вінницького національного медичного університету Карина Оліх та студентка Вінницького національного технічного університету Вікторія Сідлецька. Усі вони отримали коштовні подарунки від споснсорів. А головну корону «Міс Вінниця» та «Приз глядацьких симпатій» здобула Аліна Бабій під №9. Дівчині подарували річний абонемент від спортивного клубу «Нокаут», шубу від магазину Princess, сертифікат на 5 тис. гривень від магазину взуття Prego, тур Італією на двох та срібну корону від «Діадеми».

Відомо, що Аліна Бабій родом із Калинівки. Закінчила Київський національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова. Була вчителем української мови та літератури у рідному містечку. Нині працює кореспондентом Вінницького обласного телебачення.

– За свою перемогу у керівництва пільг та підвищення зарплати вимагати не буду, — каже Аліна. — Це мій перший конкурс. Але продовжувати діяльність у сфері краси я не збираюсь. Щодо участі в шоу, то було трохи важко, адже до цього жодного дня хореографією я не займалась. Було багато пліток щодо моєї кандидатури. Але я на це не звертала уваги, і йшла до своєї мети. У тур до Італії, який отримала як подарунок, поїду з матусею.

Віталіна Трудько