На Вінниччині відбулося перше цьогорічне засідання Ради “Ордену Святого Пантелеймона”, на якому був затверджений склад Поважної Ради та обрано голову. Також були представлені голови Регіональних рад.

Про це повідомили на фейсбук сторінці «Вінницька Регіональна Рада. Орден Святого Пантелеймона».

Головою Вінницької Регіональної ради визначено Тетяну Бондаренко, заступницю директорки департаменту охорони здоров’я та реабілітації Вінницької обласної державної адміністрації. Заступниками голови стали Вадим Бабій та Інна Мартонікова.

У склад Вінницької Регіональної ради увійшло 13 членів, представників різних сфер, таких як військові, журналісти, медики, громадські діячі та представники релігійних конфесій.

Тетяна Бондаренко висловила надію на результативну роботу команди і гарні результати на Всеукраїнському рівні. Також вона нагадала, що щорічно команда з Вінниці приїжджає з Медичними Оскарами, і сподівається на знайдення гідних кандидатів і цього сезону.

Протягом цього сезону відбудеться відбір кандидатів у трьох номінаціях: за самовіддане служіння українському народу серед цивільних медиків, за самовіддане служіння українському народу серед військових медиків, та за вагомий внесок в боротьбі українського народу за свободу та незалежність серед іноземних громадян та організацій/установ.