Вирішили вбратися в такий одяг після відмови Трампа відповідати на запитання журналістів, чи не вважає він російського президента убивцею. Вчинок українців тоді обговорювали у всьому світі.

Днями Михайло Лавровський вкотре нагадав світу, що у нас війна із росіянами. Зокрема під час конференції республіканців у США разом із командою однодумців він вручив племінниці французького політика Марін Ле Пен красномовну листівку. На ній були зображені окуповані Росією європейські території. Так як жінка постійно спілкується із відомою тіткою, ймовірно, презент від українських патріотів вона незабаром передасть.

– Це була найбільша консервативна конференція в США, Українське товариство економічних свобод та УСС вирішили організувати спільний стенд для презентації нашої організації та відстоювання інтересів України в цілому, — розповідає про інцидент Михайло. — Це був останній день заходу, і ми уже збирали наші речі, але я трішки повернув не туди. А оскільки українцям притаманна удача, ось і мені так, то дорогою до виходу з зали пощастило зловити пані Ле Пен-молодшу, і вручили їй та її колегам флаєри з інформацією про окуповані Росією території. Отож, допомагаємо Міністерству закордонних справ України.

Додамо, що Марін Ле Пен – лідерка ультраправого «Національного фронту» та екс-кандидатка у президенти Франції. Ще тоді вона не приховувала своєї симпатії до Путіна. Більш того, Марін Ле Пен заявляла про те, що окупація Криму є законною, а в грудні минулого року публічно висловила підтримку Путіну на виборах, які відбудуться вже скоро.

Вікторія Снігур