Вікових обмежень для участі немає. Надсилайте до редакції якісні фото та цікаві розповіді з життя двійнят-трійнят. Вкажіть прізвище, ім’я та вік учасників. Переможців чекають приємні призи. Чекаємо ваші заявки за адресою: м. Вінниця, вул. Космонавтів, 23; або на «електронку»: gazeta@www.www.33kanal.com. Сьогодні ми вас познайомимо з наступними учасниками.

Зірками відкриття нового дитячого садочка на 360 діток у Тяжилові стали ці 4-річні красуні – сестрички-трійняшки Аніта, Інеса і Софійка! Не дивно, що в цей урочистий момент – у перший день роботи садочка «Дзвінка» – всі хотіли зробити із сестричками селфі та взяти інтерв’ю! І вони звично позували для преси, бо не звернути увагу на таких дівчаток вкрай важко! Погодьтесь!

– Дівчата, куди ви йдете? – запитали ми у Аніти, Інеси та Софійки, які разом із старшою сестричкою Світланою йшли до мами на роботу.

– Ми йдемо в садочок… Бо так тлеба! І там наша мама Юля! Сьогодні вона Ведмедик! — відповіли зі знанням сценарію свята супердівчата.

А на східцях новенької «Дзвінки» свою «збірну краси» чекала мама в костюмі Ведмедика, який одягла як вихователька для святкового флешмобу на честь відкриття садочка за 45 мільйонів гривень.

– Ми з чоловіком мріяли про ще одну дитину. Може, хлопчика… А вийшла трійця дівчат! Але яких! Ви їх самі бачили! Я дуже щаслива… Може, вони будуть у моїй групі… Але хотілось би для них більше самостійності та приділяти увагу не лише моїм квіточкам, — розповіла мама трійняток із Вінниці. – Поки вони малі – купуємо їм майже однаковий одяг та іграшки… Але насправді вони різні за характерами і вподобаннями! Тому ще мінімум 2 роки на роботі зможу бачити, як вони ростуть, малюють, вчать букви і готуються до школи. Бо краса для жінки і дівчини — великий дар! А ще як розумна і начитана – то просто супер! Дуже сподіваюсь на допомогу старшої доньки Світлани, яка сьогодні привела цю трійцю в садочок! Вона в мене розумниця і свого роду «тренер» для цих трьох манюнь…

Тетяна ВЕРБИЦЬКА