Цей випадок зворушив до сліз. В свій час до нас звернувся краснопільчанин Олександр Левацький. Його підрозділу для виконання завдань вкрай потрібен був тепловізор. Силами працівників Краснопільської сільської ради терміново зібрали 56 тисяч гривень. Тепловізор поїхав «на роботу» і служив хлопцям вірою і правдою кілька місяців.

Далі – пекельні для підрозділу дні… Саша отримав важке поранення. Стабілізаційний пункт, один за одним госпіталі… Побратими, міняючи місце дислокації, переслали Сашині речі додому. Серед них Саша виявив тепловізор…  Виявляється, хлопці знали, що кошти на нього збирали односельці, тому повернули його Саші.

Днями Олександр приніс його знову нам зі словами «Буде справедливо, щоб тепловізор зараз повернувся на бойові позиції. Передайте його за потребою».

Саша, дякуємо тобі за вчинок. Він вартий поваги і гордості за тебе, твою життєву позицію. Здоров‘я тобі, чимскорішої реабілітації і повернення до мирного життя!

А тепловізор наступного ж дня знову поїхав «працювати». Цього разу на Запорізький напрямок і слугуватиме підрозділу Олега Кузьменка.

Хай береже Всевишній наших захисників.

Слава Україні!

Єднаймося задля перемоги!

Катерина Романенко