Українці нарешті визначились із виконавцем, який представлятиме нашу державу на конкурсі «Євробачення», що відбудеться на початку травня у Португалії. Це одесит Melovin із піснею Under The Ladder. Його конкурентами були Kadnay, Tayanna, The Erised, Laud та музичний проект Vilna, солісткою якого є Ірина Василенко з Погребища. Дівчина, яка виконувала мелодійну композицію FOREST SONG, отримала від суддів лише один бал. Глядачі подарували нашій землячці три бали. Цікаво, що проект Vilna існує лише півроку, але відбір «Євробачення» довів, що у нього велике майбутнє.

– Насправді ми задоволені взагалі можливістю виступити у фіналі нацвідбору «Євробачення», бо ми надто новий проект, – розповіла нашому журналісту після суперфіналу Ірина Василенко. — На одній сцені з нами виступали гурти і виконавці з величезним досвідом на сцені й величезною підтримкою глядачів. Те, що глядач за три тижні від появи нашої дебютної пісні полюбив і сподівався на нас – це вже успіх, і такий, що штовхає тебе вперед. Такий успіх схожий на крила, що виросли за спиною. Зараз ми працюємо над наступною піснею, тому вже скоро чекайте на новий матеріал від нас.

Під час фіналу «Євробачення» Ірина Василенко дуже здружилась з Melovin. Каже, що його перемозі щиро радіє, адже це заслужено.

– У перерві на рекламу між оголошенням оцінок журі і глядачів ми сиділи поруч, Мел дуже переживав через п’ятірку від журі, бо гадав, що привести до перемоги тепер його може тільки диво. Я нагадала йому про диво із VILNA в першому півфіналі. Я не раз казала в інтерв’ю, що музиканти на сцені не конкуренти, а колеги, – каже дівчина. — Тому якщо не ти переміг у конкурсі, треба посміхнутися і щиро привітати переможця, і йти далі. Хочеться побажати Меловіну багато сил! Перед ним стоїть нелегке завдання – вийти у півфінал і відмінно виступити в фіналі. На ньому лежить велика відповідальність, адже на нього буде дивитись не тільки Україна, але й увесь світ. І я бажаю йому пройти усі випробування із високо піднятою головою і отримати задоволення від величезної, титанічної роботи, яка на нього чекає. Гадаю, що в нього все вийде.