Через те, що стихія дракона — дерево, воно символізує собою зростання фізичне і духовне, тому успіх буде супроводжувати впевнених у собі людей, які мають чіткі й благородні цілі.

Зелений колір, який переважає в енергетиці року, говорить про оновлення, відродження, початок нового життя та масу всіляких цікавих подій.
Але цей знак є досить небезпечним. Дерев’яний може пристосовуватися практично до будь-яких, навіть найнесприятливіших умов. І чим більше труднощів, тим більше буде дано нам сил.

У 2024 році потрібно:

звертати увагу на духовне зростання;
переглядати власні пріоритети;
відмовлятися від прив’язки до матеріального;
міняти спосіб життя;
не боятися змін.
Дракона дуже легко роздратувати, але якщо ставитися до нього з повагою, то він повинен допомогти подолати будь-які перешкоди та вийти з будь-яких ситуацій цілими та неушкодженими.

У чому зустрічати Новий рік 2024

Оскільки Дракон не любить рутини та повсякденності, краще вибрати для цього свята максимально яскраве та привабливе вбрання.

Також можна додати цікаві брошки, браслети, намисто, сукню з паєтками або стразами. Через те, що дракон має слабкість до блискучих речей, до тих, хто порадує символ року таким вбранням, він буде особливо прихильний.

Однією з традицій святкування Нового року є загадування бажання. Раніше ми розповідали, як загадувати бажання на Новий рік, щоб воно збулося.
Проте як загадувати бажання на Новий рік, щоб воно здійснилось? Існує чимало традиційних способів, але кожен обирає собі той, що до смаку.

Та якщо ти прагнеш змінити традицію, або ж взагалі вигадати власну, то можна надихнутись варіантами загадування бажань нижче. А чи діють вони, ми зможемо перевірити вже зовсім скоро.