Ось що повідомили у Вінницькому музично-драматичному академічному театрі ім. М.Садовського:

Віншуємо нашу колегу!!!

***

За високі професійні та творчі здобутки Ольга Буга стала лавреаткою Першої в історії культури нашої області премії «МИСТЕЦЬКА ВІННИЧЧИНА» в номінації «Театральне мистецтво». Її талант, помножений на наполегливу працю, яскраво засяяв на сцені театру у мюзиклі “Моя чарівна леді” (Еліза), опереті «Летюча миша» (Розалінда), рок-опері  «Біла ворона» (Жанна д’Арк), eccentric comedy «Неперевершена» (Флоренс Фостер Дженкінс), де вона виконала головні ролі. Наділена від природи сильним співочим голосом, який переливається від контральто до ліричного сопрано.

Кожна нова робота акторки свідчить про зростання її майстерності й розширення творчого діапазону: Любка (трагіфарс «Народний Малахій»), Мері Сміт (комедія для дорослих «Занадто одружений таксист»), Аделаїда (міражі з одним антрактом «Ідіот»), Джейн Перкінс (комедія «Смішні гроші»), Офелія ( story of revenge «Гамлет»), Проня (музична комедія «За двома зайцями»).

Як режисерка створила казковий мюзикл «Красуня та Чудовисько», казку-мюзикл «Снігова Королева» та Різдвяний концерт.

Від імені начальника Вінницької обласної військової адміністрації Сергія Борзова Премію вручили його перша заступниця Наталя Заболотна та начальниця Управління культури і креативних індустрій Департаменту гуманітарної політики ОВА Ольга Дернова.