Підкажіть, будь ласка, бо щось не розумію нічого останнім часом.

Зайшла до супермаркету, а тут… Повні візки дорогого алкоголю, червоної ікри, черги за ювеліркою. А десь там «далеко» прямо зараз  знов гинуть люди, не тихо помирають уві сні, їх бл&ха розриває на шматки, вони стікають кровʼю без рук і ніг!!! За вас! За вашу кляту ікру, за віскі, яким ви ніяк не напʼєтеся!

Досить вже виправдовуватись: «ми підтримуємо економічний фронт»! Не підтримуєте! Не існує ніякого економічного фронту!

Найбільше бісить коли на мої такі висловлювання , я чую : «ну що ж тепер? Всім страждати?» ТАК!!! Бо коли воно стосувалося кожного, то ви підняли свої д&пи і щось робили!

А зараз я в метро чую розмову : «ти уявляєш?! Я їм кажу, шо ялинки треба ставити для діточок, а вони мені відповідають, шо то не на часі! Ну як так?»

А ось так!!! Бо всі будемо висіти на тих ваших ялинках ! І бухлом тим заливатиметесь вже не ви, а ворог, коли святкуватиме свою перемогу, на ваших кістках також!

Тоді, сподіваюсь, ви будете задоволені…

Ялинки для діточок, кажете? Дітям потрібно свято? А може навпаки? Може як раз і не потрібно дітям ніяких свят? Може потрібно пояснювати їм, що коїться в країні?! І не просто пояснювати, а казати із-за кого це все. Щоб вони змалечку знали, що наші сусіди несуть біду і горе. Зрозумійте ви нарешті, що оцим своїм:"дєткам нужен празнік", ви виростете ще одно покоління яке буде не готове до сусідства з цими істотами.

Марина Гулієнко