86 працівників Клінічного центру інфекційних хвороб підписали звернення до Вячеслава Соколового та обласної ради

Медичний директор лікарні Галина Мохній підтвердила, що таке звернення до В. Соколового та обласної ради надійшло від колективу:

– «Заклад перестане торгувати, а почне лікувати» — ось такі слова про наш колектив сказав Вячеслав Соколовий. На це заслужили фахівці, які віддано працювали для народу України як лікарі? Ми допомагали і допомагаємо вінничанам лікувати надскладні хвороби. Ми працюємо з людьми та для людей.

Колектив «інфекційки» вимагає спростування заяви голови обласної ради Вячеслава Соколового стосовно роботи Центру інфекційних хвороб.

А саме тих слів, які озвучено на телеканалі «Віта». Посадова особа не тільки знецінює роботу нашого закладу, а й ображає гідність та відданість лікувальній справі наших фахівців. Ми є колективом, який завжди ставить пацієнтів на перше місце.

Наша робота спрямована на лікування та допомогу. Висловлювання, що наш заклад «торгує», не лише не відображає наші цін­ності, а й руйнує довіру, яку ми маємо у наших пацієнтів. 86 працівників Клі­нічного центру інфекційних хвороб підписали звернення до Вячеслава Соколового та обласної ради. У документі також висловлена і позиція про одноосібні дії Соколового стосовно звільнення керівника І. Матковського.

Працівники зазначили, що заява В. Соколового — це порушення честі, гідності працівників Центру, а також порушення ділової репутації закладу. Тому вимагають публічного спростування, на їхню думку, недостовірної та негативної інформації щодо медзакладу.

Підготувала Соломія МАЛЬВА