2024 рік – рік Зеленого Де­рев’яного Дракона. Він буде не­простим, сповненим суперечливих подій, які призведуть до істотних змін. У житті багатьох людей розпочнеться новий етап, на когось чекає прогрес, а комусь доведеться відмовитися від грандіозних планів і радіти з того, що є.

Дракон символізує енергію, позитивні зміни, успіх, процвітання. Дерево – уособлення зростання, трансформації, зелений колір – життя, гармонію. Число року – 8, що, згідно з нумерологією, обіцяє покращення матеріального становища. Людям буде легше, ніж зазвичай залучати гроші у своє життя.

2024 рік Дракона може допомогти закласти фундамент майбутніх перемог та успіху. Головне – не сидіти склавши руки, а діяти. Імовірні в «драконівський» рік і кардинальні зміни, причому вони можуть бути викликані причинами, які не залежать від окремих людей. Зміни можуть бути руйнівними, але деякі люди зможуть використати їх на користь собі.

для Овнів

Овни, тримайтесь! Цей рік буде схожий на американські гірки. Овнів то підноситиме до успіху, то кидатиме в прірву невдач. Однак Овни зуміють навіть програшем скористатися у своїх інтересах. Існує висока ймовірність фінансового зростання. Овни зуміють заманити гроші у свій гаманець. Тут важливо не лінуватися і не боятися брати на себе відповідальність. Можливо, доведеться ризикнути і зробити щось нетипове.

Комусь із Овнів може надійти цікава пропозиція, пов’язана з кар’єрним зростанням. Не треба вагатися, навіть якщо є сумніви у своїх силах.

Що стосується кохання, то тут можуть бути проблеми. Якщо представники знака вже перебувають у стосунках, то вони можуть ускладнитися через непорозуміння. Якщо вони у пошуку партнера, то можуть зустріти людину, яка спочатку здаватиметься ідеальним супутником життя, але потім може показати своє справжнє обличчя, яке не сподобається. Овни, не поспішайте віддавати своє серце цього року.

для Тельців

Для Тельців рік стане періодом, який визначить вектор руху на наступні десять років. Якщо сіяти розумне, добре, вічне, то це насіння зійде і принесе багатий урожай. У 2024 році можна закласти основу майбутнього добробуту або кар’єрного розвитку. Є ймовірність того, що представники знака будуть процвітати у бізнесі.

Фундамент можна закласти й в особистому житті. Сімейним Тельцям варто працювати над стосунками, щоб їх зміцнити. Якщо, звісно, вони хочуть це зробити. А то, можливо, настав час залишити людину, яку ви не кохаєте, і йти своєю дорогою. Нові знайомства можуть стати доленосними.

Протягом року ймовірно відбудеться якась подія, яка може завести Тельців зовсім не туди, куди вони очікували. Щоб уникнути неприємних наслідків, не грайте за чужими правилами, не поспішайте приймати рішення та слухайте свій внутрішній голос. Він буде вашим найкращим помічником.

для Близнюків

Близнюкам прийдешній рік обіцяє сюрпризи. Не всі вони будуть приємними, але обставини, збіги і несподіванки здебільшого підуть на користь представникам цього знака. Головне, щоб Близнюки не ловили гав та користувалися наданими їм можливостями.

Близнюкам важливо хапати бика за роги або кувати залізо, поки воно гаряче. Інакше потім вони кусатимуть лікті. Рік подарує представникам знака шанс отримати роботу мрії із бажаною зарплатою. Бізнес піде вгору, варто лише докласти зусиль.

У справах любовних Близнюки будуть не такі щасливі. Є ймовірність, що станеться якась подія, яка приведе до стосунків, які можуть бути непостійними. Якщо поряд вже є супутник життя, то між ним та Близнюками може з’явитися тріщина. Представникам цього знака необхідно більше уваги приділяти коханій людині.

для Раків

Раків на рік Дракона супроводжуватимуть кохання та музи. Їм однозначно варто чекати удачі у справах амурних та творчих. Якщо супутника життя представники знака ще не знайшли, необхідно активізуватися у цьому напрямі. Існує висока ймовірність зустріти «свою» людину. Якщо стосунки вже є, варто їх зміцнювати.

В 2024 році у Раків зросте творча енергія, бажання зробити щось незвичне. Швидше за все, ідеї Раків та їхнє втілення оточуючі зустрінуть «на ура» – прогнозуються овації, успіх, фінансові надходження.

Щодо кар’єрного зростання, розвитку бізнесу, то тут на допомогу долі розраховувати не варто, але це зовсім не означає, що буде застій у справах чи проблеми. Просто у 2024 році грошове везіння залежатиме лише від роботи та рішень самих Раків. Так що, закочуємо рукави та працюємо!

Влітку 2024-го ймовірно відбудеться якась подія, яка стане для Раків радісною і принесе мир та любов у серці.

для Левів

Рік для Левів буде складним. Успіх, гроші, кохання доведеться добувати з боєм. Ніхто нічого не принесе на блюдечку з блакитною смужечкою. Але битви гартують – представникам цього знака випробування підуть на користь, якщо, звичайно, вони не здадуться і не опустять руки.

Доля подарує Левам удачу. Обставини часто складатимуться на користь представників цього знака, люди допомагатимуть. Важливо не сумніватися у своїх силах.

Імовірні якісь перипетії, пов’язані із взаєминами. Хтось із тих, кому Леви довіряють, відкриється для них з несподіваного боку. Представників знака можуть обдурити, підвести, зрадити. Звичайно, це буде прикро, зате поруч більше не буде тих, хто тримає ніж за пазухою.

для Дів

У 2024 році на Дів чекає фінансовий успіх. Гроші будуть буквально пливти в їхні руки, тільки для цього доведеться постаратися: попрацювати неабияк або вкластися в прибутковий проєкт. Тільки з вкладеннями варто бути обережнішими. Можна помилитися та повірити в авантюру, і тоді представники цього знака залишаться біля розбитого корита. Краще заробляти, розраховуючи тільки на себе. Особливо вдалою для заробітку буде середина «драконівського» року. Цілеспрямованість та впевненість у власних силах допоможуть упоратися з проблемами у професійній сфері. Можливо, Дівам доведеться взяти на себе нові зобов’язання. У якийсь момент здаватиметься, що попереду глухий кут і з нього не вибратися, але вихід зі складної ситуації знайдеться.

У любовних справах слід бути обережнішими. У сімейних людей існує висока ймовірність повороту «не туди». Діви можуть захопитися новою людиною, яка з’явиться поряд, і припустяться помилки. Гоніть від себе цей морок, наслідки рішення поринути у вир із головою однозначно засмутять вас. Цінуйте людину, яка вже знаходиться поруч. Самотнім Дівам можна сміливо вступати у романи. Не факт, що вони закінчаться шлюбом, але приємні спогади залишать.

для Терезів

Терезам 2024 запам’ятається як сприятливий період. Перед представниками цього знаку відкриються нові можливості у професійній та фінансовій сферах. Причому позитивні зміни відбуватимуться начебто самі собою. Хоча насправді Терези постаралися залучити удачу, невтомно працюючи у 2023 році. Досягти успіху у творчій сфері представникам знака можуть завадити емоції. У цій галузі емоції допомагають народжуватися чомусь незвичайному та яскравому, але в рік Дракона почуття можуть перешкодити у просуванні ідей. Щоб досягти успіху, знадобиться холодний розрахунок.

Любов у рік Дракона до Терезів може нагрянути ненароком і перевернути з ніг на голову всі плани на майбутнє. Особливо це стосується одиноких представників знака, які перебувають у пошуку другої половинки. Уважніше дивіться на всі боки. Особливо високою є ймовірність доленосної зустрічі у травні – серпні.

для Скорпіонів

У рік Дракона для успіху Скорпіонам слід стати стратегом та вибирати напрямки для роботи, які по-справжньому вигідні або принесуть прибуток у кар’єрному зростанні. Не треба розмінюватися на дрібниці, беріться тільки за ті справи, які однозначно виведуть вас у дамки.

У фінансовому плані слід бути обережними. Не час розкидатися грошима, витрачати їх. Краще на якийсь час перетворитися на «плюшкіна» і складати їх під матрац. Подушка безпеки може виручити вас, якщо все піде не за планом.

Любовні перипетії у житті Скорпіонів у 2024 році можуть бути гідними любовного роману. Велелюбність і пристрасність представників цього знака зіграють свою роль. Імовірні спонтанні стосунки, зради, незвичайні знайомства, здатні перевернути життя. Втім, якщо Скорпіони цінують своїх партнерів, то в рік Дракона жодного разу не подивляться на інших, а будуватимуть своє кохання.

для Стрільців

Стрільцям доведеться нелегко. Випробування сипатимуться на них з усіх боків. Доведеться швидко реагувати. Варто тільки розслабитись – і проблеми почнуть посилюватися. Важливо відбивати труднощі відразу ж, як тільки вони «намалюються».

Проблеми можуть занурити представників знака у зневіру. А можуть відкрити для них нові можливості. Рік Дракона пройде для Стрільців під гаслом: «Через терни до зірок». Існує висока ймовірність того, що вони зможуть перемогти всі неприємності та досягти несподівано високих результатів. Кінець року Стрільці зустрінуть як переможці.

У справах любовних Стрільців чекає везіння. Їхня привабливість для осіб протилежної статі істотно зросте. Якщо представники цього знаку прагнуть нових яскравих романів, то Дракон їм їх надасть, варто лише закинути наживку. Чекати, що принц на білому коні чи принцеса самі знайдуть і запропонують руку та серце, не треба. Краще самим йти до своєї мети.

для Козорогів

Для Козорогів рік буде поділено на дві половини. У першому півріччі доведеться впертись рогом і працювати, вирішувати проблеми, розбиратися у відносинах. У другому півріччі можна буде збирати плоди своїх зусиль. Ось тут як у прислів’ї: «Як посієш, так і пожнеш». Для представників цього знака важливо намагатися зміцнити своє становище у професійній та фінансовій сфері у перші шість місяців. Потім усе піде начебто само собою. Перед Козорогами можуть з’явитися несподівані можливості.

На любовному фронті змін, спровокованих долею, не варто чекати. У цій сфері все буде у руках представників знаку. Захочуть підкорити чиєсь серце – зможуть це зробити, а чекати, що хтось їх буде  домагатись – не варто.

Фінансова ситуація буде нестабільною, але економити кожну копійку не доведеться. Представники цього знаку – люди розважливі, зможуть заробити і навіть зміцнити своє матеріальне становище, тим більше, що Дракон їм у цьому допоможе – підкидатиме можливості.

для Водоліїв

До Водоліїв Дракон буде милостивий. Представники цього знака можуть очікувати на позитивні зміни у своєму житті. Перед ними відкриватимуться нові можливості, до них надходитимуть цікаві пропозиції. Існує висока ймовірність кар’єрного чи фінансового зростання. Звичайно, доведеться багато працювати, але грошова винагорода за роботу однозначно потішить.

З’являться якісь ідеї, які захочеться втілити у життя. Навіть у тих Водоліїв, які ніколи не вважали себе творчими, раптом прокинеться бажання зробити щось незвичайне. Не заганяйте музу в підвал, спробуйте реалізувати свої задуми. Результат може бути доволі несподіваним.

Рік Дракона – добрий період для зміцнення та будівництва сімейних відносин. Саме час для весілля, народження дітей. Самотнім представникам цього знака варто намагатися налагоджувати нові відносини. Вони можуть перерости у шлюб. Ще один варіант розвитку подій – розлучення з тим, хто отруює життя. 2024 підходить для того, щоб порвати зі старим і почати нове.

для Риб

Риб 2024 рік випробує на міцність. На представників цього знака чекають проблеми, переживання, складності у справах, пов’язаних з роботою чи бізнесом. Вистояти буде непросто. Імовірна зміна роботи. Але! Ближче до кінця року Риби зрозуміють, що все, що робиться, на краще. Їхні позиції на професійному фронті зміцніють.

У фінансовій сфері теж не все буде гладко, проте перебиватися з копійки на гріш не доведеться, якщо Риби включать розумну економію і не кидатимуться в авантюри, щоб покращити своє матеріальне становище «чарівним» чином. Фінанси збільшаться до кінця року, причому в таких масштабах, на які представники знака і не розраховують.

Щось велике та яскраве в любовній сфері може статися в період із квітня по вересень. Представникам цього знака варто активізуватися в амурному полюванні, якщо вони бажають ініціювати роман, який переросте у тривалі стосунки. Сімейних риб не чекають хвилювання. Зв’язок із партнером може лише зміцнитися, лише докладайте для цього зусилля.