Зараз там вирішують, чи вирізати з фільму, який щороку транслюють у новорічну ніч, сцени, у яких присутні акторки. До речі Барбара Брильська зіграла у стрічці ключову роль.

Заступниця голови комітету Держдуми Росії Ольга Занко з розвитку суспільства запропонувала взагалі “стерти” обличчя Брильської з кінострічки. Вона показала оброблене нейромережею відео, як виглядало б кіно без Брильської.
Обличчя Барбари вона замінила на Валентину Тализіну.

“Для актора найстрашніше покарання — забуття. Колись улюблена усією країною акторка Брильська зробила свій вибір, назвавши своїх шанувальників “проклятих Богом людьми”. Наша країна подарувала їй славу і шану, але ми також легко можемо і стерти цю акторку з “Іронії долі””, – додала Занко.

Брильська відповіла на таку пропозицію, що їй все одно на росіян та на рішення кремлівської влади. Акторка закликала свою колегу Лію Ахеджакову виїхати з Росії, поки її там остаточно не зацькували.

“Батьківщина, така батьківщина, її недостойна. Звичайно, їй треба їхати. Вони не дадуть їй життя, ці комуністи, прокляті Богом люди. Їй треба їхати й боротися, як ми”

Однак, генеральний директор російської кіностудії “Мосфільм” Карен Шахназаров поки що не підтримав ідею Занко щодо заміни головної героїні фільму обличчям Тализіної чи будь-яким іншим.

“Навіщо псувати хороший фільм, який люблять мільйони глядачів?”, – запитав Шахназаров.

“Жодних натяків на те, щоб фільм змінювати, у нас немає. І ніколи не буде, тому що особисто я вважаю, що це дурість велика”.

Але вся проблема в тому, що "Дурість Велика" вже стала державною політикою московської імперії. Так само, як "Безбожність Велика", і "Величезна ненависть до усього гуманного та прогресивного". Мовою кіно - "Звичайний рашизм", який ніяк не нап"ється людської крові і не наїсться смертями мільйонів безневинно ним убієних.