Минулої суботи 10 березня, у біатлонній гонці на 6 км наша землячка Ірина Буй посіла 6 місце. Інша українка отримала бронзу в цих змаганнях –це – Людмила Ляшенко.

Також в суботу на паралімпіаді вперше виступив Олександр Казік. Він в перегонах на 7,5 км фінішував восьмим. Тут Україна взяла одразу дві медалі – золото у Віталія Лук’яненко та бронза у Анатолія Ковалевського.

12 березня на третій день Паралімпійських ігор в лижній гонці на 20 км серед чоловіків з вадами зору Олександр Казік посів 6 місце і програв переможцю Браяну МакКіверу більше 6 хвилин…

Але попереду в наших земляків ще є шанси на медалі, бо у вівторок, 13 березня о 5.30 за київським часом розпочнуться змагання з біатлону серед жінок і в гонці на 10 км виступить Ірина Буй. Також у вівторок у біатлонній гонці на 12,5 км серед чоловіків із вадами зору статуватиме вінничанин Олександр Казік. Початок змагань о 7.40…

Сашко також бігтиме в середу 14 березня в класичному спринті (початок змагань о 4.25 за Києвом).

А Ірина Буй має взяти участь у біатлоні на 12,5 км в п’ятницю, 16 березня о 5.00 за Києвом. Цього ж дня о 7.50 за київським часом розпочнеться гонка серед чоловіків на 15 км, участь у якій візьме Олександр Казік.

І на останок 17 березня Ірина Буй змагатиметься у лижних перегонах на 7,5 км…

Вболіваємо за наших!