Але мені чомусь не віриться, що це слова такої, мабуть колись компетентної людини: «Голова сільради вкрав гроші на проведення водогону». Цей вислів часто лунає з уст наших сільських «активістів», які своїм потом так активно виборюють і вже бачать себе в ролі сільського голови. Але пам’ятайте, пане Олександре, що чужим потом не нагрієшся. І хто розкидає каміння в чужий город, той буде його збирати. І яке право ви маєте безпідставно звинувачувати, морально принижувати людей? Чи може це право ви набули у спадок, як колишній працівник УБОЗ і вам все дозволено? Я бачу, що ви не тільки мене дістали, а й державні органи, про які ви так переймаєтесь. Можна подумати, що колишні правоохоронці працювали краще, аніж ті, що зараз…

Бюджетні кошти, а також кошти людей клались не до «кишені» як ви висловлюєтесь, а витрачено на водогін та будівництво свердловини і її облаштування. А якщо ви маєте іншу думку, то кожен судить в міру своєї розпусти.

Я, як сільський голова, думаю так: «Скільки б тебе не обливали брудом, але правду в болоті не затопчеш». Мій лист будуть читати жителі громад області. І я сподіваюсь на відгуки сільських голів, які виграли проект «Деспро» і втілили його в життя. Але це було не так легко.

А зараз я через газету хочу відповісти Олександру Гурашу, нашим «активістам» щодо «дивного закриття» кримінального провадження відносно сільського голови, як ви висловились.

Так от : «На підставі брехливих звинувачень сільських «активістів» проти мене було відкрите кримінальне провадження 22.12.2015 року, яке внесене до ЄДЦР за ч.2.ст 191 КК України». В період часу з 18.04.2016 року по 29.04.2016 року в сільській раді с. Заболотне було проведено позапланову виїзну ревізію окремих питань фінансово-господарської діяльності Заболотненської сільської ради, а також дотримання чинного законодавства при використанні коштів місцевого бюджету на будівництво водогону в с.Заболотне. В ході всебічного, повного і неупередженого дослідження обставин розслідування даного кримінального провадження надано йому належну правову оцінку та в діях сільського голови с.Заболотне був встановлений відсутній склад кримінального правопорушення. А щоб я не подав до суду заявників за брехливу інформацію, то в цій справі я проходив не підозрюваним, обвинувачуваним, чи потерпілим, а як свідок. Мої «доброзичливці» зраділи, що вони залишились не покарані і далі продовжують «строчити» кляузи, підіймати свій «рейтинг» вже на протязі 3-х років. Бо вони обіцяли народу «посадити голову».

Я дивуюсь як тільки ця «Земля» терпить таких людей. А їх на ній наплодилось дуже багато і це вже передається по «генах». Але відповідати за свої дії буде кожен не тільки перед законом, а й перед богом. А на посаді сільського голови я вже четвертий термін. Громада села мене обирала на цю посаду і це була більшість людей, навіть не зважаючи на брехню моїх опонентів. Через обласну газету я дякую моїм виборцям, що мені довіряли скільки років. В селі у нас дуже багато розумних, поміркованих людей. А хто приєднався до коаліції – «борців за справедливість», то я їм бажаю здоров’я та їхнім сім’ям, а час розставить все на свої місця.

З повагою і великою шаною,
Ваш постійний передплатник та читач газети
Сільський голова Браславець С.М.