Вже показали на ОРТ про «гонєнія» церкві!

Вчора законно люди зайшли в храм, який адепти руского міра тримали в облозі, а сьогодні вже вийшла передача із кадрами на рашаОРТ! Ви хоч уявляєте як туди попасти навіть відомим росіянам і за які кошти?! А тут – все як по зараннє спланованим нотам спецслужб рф (знімали зі сторони МП). Все оператівненько передали по своїх каналах, зліпили. Бо у всіх все, як ви розумієте, вже було наготові! А головне зомбі – лохи! Які зіграли окупантам «жертв».

Хочу цій дурі, що ридала там за кадром і знімала це, підкреслюючи, що боса вночі з храму вибігла, подивитись в очі і запитати – а ти чого спала в церкві?

Коли люди прийшли з документами, що переважна більшість не хоче так як ти молитись путінській церкві, за кіріла, який закликає вбивати і твоїх дітей, чому ти цивілізовано не підкорилась? Закон треба поважати!

Чому ви на заклик батюшки, який вже давно зробив вибір не на користь України, благословивши сина стати капеланом для російських терористів, били палками прихожан ПЦУ, що прийшли молитись за мир і Україну? Чому священник МП закликав до акту непокори?! Чому ВИ будували демонстративно барикади?! Били безпомічних проукраїнських віруючих, перцевим газом травили?! Прикривались жінками і дітьми?!

Чому коли робили протиправні дії, в рф не гвалтували?! Ви що не знали, що ВАС вміло нацьковують для цієї картинки рашистських пропагандосів?

Ви притомні, вєрующіє цього мацковского талібана? Вам ще мало, що путлер розв’язав цю страшну війну, бо ВИ ЙОГО ПОКЛИКАЛИ? Чули ж усі про «гонєнія на вєрующіх-братьєв», про які заявив диктатор, коли розпочинав цю війну?

Ще клепку не включили?

Знаєте хто найцінніших для спецслужб ворога? Ось такі «зомбоідіоти». Яким за допомогою своєї агентури в рясах вбили як кол, тільки в голову, псевдоідею, і цькують куди треба.

Ви що не розумієте, що вас використовують як «п’яту колону», посібників ворога, щоб розхитувати тил, знімати ось такі «картинки»?! Комусь на карточку за це ІПСО капнуло тисяч так 50-100 у.о. Не виключено, що «окровавленому» батюшці.

А що - на квартиру сину там же треба заробити?

Хто гонить вас?! Чому брешете в угоду рашистам? Ви ж бачили збори, скільки було людей бажаючих перейти до ПЦУ, ваших же прихожан! Вам же усім пропонували це зробити! І тому «преслудуємому» попу запропонували разом перейти.

Але ж ні, молитись українською, в українській церкві, то за феесбешники методічками вєлікій грєх! А сина віддавати благословляти чинити вбивства українців, дітей, стариків, руйнувати церкви не гріх?

І ти, ця боса тьотка, пішла за ним? Робила ці всі відосіки для рашистів?! Робила підніжки цій стікаючій кров’ю батьківщині?! Кур… тоді ти, а не божа людина! Господи прости!

А ще у мене звернення до спецслужб, але українських.

Там наші читачі повідомляють, що ще в 14-му році роздавали молитви за беркут, що розстрілами майданівців займався. Не бачили?

Ну а, що за Кіріла вся єпархія досі молиться - явно чи таємно, в мене сумнівів немає. Книги знайдені доводять. На фото.

І до уваги депутатів! Ви ще довго будете зволікати з таким нагайним законом? Чи допомагаєте об’єднати, «сплотити», налаштувати ось таку армію «заколотників»?!

Віра - найблагодатніша царина, де можна таких демонів під прикриттям святості готувати, що

нормальні люди не уявляють. Зате добру знають кегебістські попи. А не знають, то їм підкажуть куратори.

Що доброго і божого можуть дати Україні московські попи?

Нічого!

Приведу приклади з їхніх, вчорашніх ідеалів мокшанського православія в Україні - Ткачов!

Сьогодні, злинявши до мацкви, він закликає цю війну проти України оголосити священной. А Кураєв (ох, як же від нього мліли наші істінние православние) заявив, що рускім нужен мір…желательно весь. І України немає, це - рускіх родіна, тому доки не візьмуть Київ треба вести цю війну.

Чого ви ще чекаєте? На що надієтесь? Екстремізму від таких буде більше, приміренія - ніколи!

Бо тут вони працюють і колотять не заради Бога, а по заданію…

І ще мені колеги повідомили, що вночі «окровавлений» піп, як ні у чому не бувало, чинили диверсію - вирізали таємно кабель живлення. Щоб заморозити храм. Нічого, що він Божий?

…Але були піймані.

Про всю цю сплановану провокацію орт передачу не зніме. Тому доношу правду я, українська журналістка. І переповідайте ви, в якій частині світу не були б. Бо слово брехні - могутня зброя. А її знищує правда.

Тетяна Редько

Фотофакти журналіста «33-го» Романа Ковальського з місця подій в Ладижинському храмі. Подивіться в що перетворили храм піп МП із зомбі. Спали біля іконостаса, їли. Куди нужду справляли… Як закували ворота та не впускали воїнів помолитись.