За перемогу на турнірі змагалися найкращі спортсмени Європи.

Про це повідомляють у Вінницькій міській раді.

Вінницька команда, JUNIOR-2015 (U – 8), здобула першість на престижному змаганні у Вільнюсі, які пройшли минулого року. На початку заходу усі присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять тих, хто віддав своє життя за Україну.

На турнірі, який зібрав найталановитіших юних футболістів Європи, команда JUNIOR продемонструвала дивовижний рівень гри та високий професіоналізм. Підготували спортсменів тренери Віталій Дзіміна та Вадим Смоляк.

За словами головного тренера команди Вадима Смоляка, вінницька команда стала єдиною з України, яка долучилася до змагань. Юні футболісти обіграли навіть таких європейських грандів, як Італійський Мілан. На його думку, ця перемога не лише стала великим досягненням для команди, а й підкреслила високий рівень підготовки та таланти дітей.

“Відчуваю гордість та величезну радість за кожного футболіста. Ми знаємо, що досягти величі можна лише завдяки наполегливості, дисципліні та колективній грі. Перемога на турнірі у Вільнюсі, який славиться організацією та завжди представлений найкращими футбольними академіями Європи, ще сильніше стимулюватиме юнаків”, – наголосив тренер.