Він називається «Прісцилла». Від імені Прісцилли, дружини Елвіса Преслі, стрічка розповідає про головну пару Америки у “зоряних” 60-х роках минулого століття. Як познайомились 14-річна Прісцилла і 24-річний Елвіс, уже відомий співак, кумир мільйонів дівчат у всьому світі? Як спалахнуло їхнє кохання? Яким дивом збулись мрії Прісцилли про одруження?  Яким солодким і безтурботним було на початку їхнє сімейне життя?

Режисеркою фільма про дружину легендарного Елвіса Преслі є володарка «Оскара» Софія Коппола. За роль Прісцилли у цьому фільмі Кейлі Спені була визнана найкращою акторкою на Венеційському фестивалі. Елвіса Престлі зіграв Джейкоб Елорді.

Події фільму розпочинаються зі знайомства з Елвісом Преслі, яке перевертає життя юної Прісцилли. Але чим обернеться це?

Фільм «Прісцилла» заснований на скандальних мемуарах Прісцилли Преслі «Елвіс і я» 1985 року. Він описує стосунки між Елвісом і Прісциллою, розповідає про їхню доньку Лізу Марію Преслі, яка, нагадаємо, стала дружиною Майкла Джексона. До речі, Ліза Марія  незадовго до своєї смерті розкритикувала цей фільм, адже, на її думку, її батька Елвіса було зображено як «хижака і маніпулятора».

Оцініть і ви цей кінотвір оскароносної Софії Копполи, шановні вінничани. У “Родині”, найзатишнішому кінотеатрі Вінниці, фільм “Прісцилла” буде у прокаті з 11 по 18 січня. Можна забронювати квитки за телефонами :

068 670 40 69; 0432 67 04 53.

Ірина ЗОНОВА