У неділю, 14 січня, о 14.00 та 18.00 у Вінницькому театрі ім. Садовського з грандіозним льодовим шоу для всієї родини «Hogwart’s Holidays» виступатимуть зірки всесвітньо відомого цирку!

Популярні артисти продемонструють майстерну акробатику та неймовірні навички фігурного катання.

«Hogwart’s Holidays» — це унікальне шоу, що поєднує фізичний театр, цирк, магію та комедію, які втіляться на спеціально створеній льодовій арені.

Вінничан підкорять унікальні костюми й декорації, ефектний відеоряд та світловий дизайн, інтерактивні прийоми та дивовижна візуалізація, що дозволять зануритись у магічний всесвіт Джоан Роулінг так, як ніколи раніше.

Магія почнеться одразу зі входу в театральне фойє!

Через платформу 9¾ глядачі вирушать у незабутню подорож коридорами Хогвартса, відвідають матч із квідичу, а потім разом подолають Темного Лорда та опиняться на святковому балу.

Хогвартс, привиди, ельфи, магічні артефакти. І головне — улюблені герої, які будуть захищати добро.

— «Hogwart’s Holidays» — це виняткове видовищне шоу на межі жанрів! Всесвітньовідомі артисти і захопливий сюжет вразять навіть найвимогливіших глядачів! — гарантують організатори. — «Hogwart’s Holidays» розповідає магічну історію світу Гаррі Потера та його друзів.

Отже, лише сьогодні вистава артистів легендарного Цирку дю Солей у Вінниці. Приходьте, буде два сеанси о 14.00 та 18.00 у театрі ім. Садовського.