Негативні емоції та новини — це проблеми родини. В часи загального стресу збіль­шу­ються кількість запоїв та психосоматичних розладів. «Ігроманя» — особлива «наркоманія». Вона часто поєд­ну­ється з алкоголем, «травкою» та амфетаміном. Гальма не працюють при будь-якій залежності. Це підступна система.

Олена вимкнула комп’ютер посеред цілодобової нічної гри сина. Після цього хлопець схопив кухонний ніж і кілька разів ударив маму. Він навіть не подивився на вмираючу та продовжив гру. Інший школяр під час гри «уклав угоду з дияволом», щоб «піднятись на новий рівень». Потім він жахливо заричав, наче божевільний звір. Не кожна людина схильна до залежності. Хазяїн казино ніколи не програє, а дорослий тридцятирічний чоловік наклав на себе руки, бо не міг розрахуватись з боргами.

Будь-яка залежність виліковна, якщо людина щиро бажає звільнитися раз і назавжди. Це реальний поштовх для нового життя. Визнаний лікар з 30-річним стажем вилікував професора медицини, врятував хворого священника і підняв колишнього спортсмена.

«Свобода без коду» звільняє там, де не допомогли найкращі методи та досвідчені спеціалісти:

1. АЗАРТНА МАНІЯ. КУРІННЯ. ОЖИРІННЯ.

2. ВИВЕДЕННЯ З ЗАПОЮ — Спеціальна високогірна антиалкогольна Бовтанка допомагає легко та швидко — без крапельниць та стаціонарів. Вона також лікує будь-які неврози та амфетамінову залежність.

3. СВОБОДА БЕЗ АЛКОГОЛЬНОГО КОДУ — звільнення на все життя за 1 раз при дотриманні абсолютної тверезості (при умові, що людина відійшла від запою). Хто не може — лікар допоможе. А прихильники тимчасового результату можуть закодуватись за власним бажанням на 1, 3 або 5 років.

Овсянюк Олександр Григорович приймає лише у Всеукраїнському Центрі «Свобода без коду».

Попередній запис лише за номерами: (098) 281-58-23;

(073)281-58-23;

(050)281-58-23.

Вінниця. Мікрорайон «Поділля». Всеукраїнський Центр «Свобода без коду».