Правоохоронці затримали двох зловмисників, які проникли до будинку пенсіонерки та пограбували її. З помешкання потерпілої фігуранти забрали побутову техніку та інші цінні речі.

Ось що повідомили у відділі комунікації поліції Вінницької області:

“71-річна потерпіла розповіла, що днями у своєму будинку виявила відсутність побутових приладів та дорожніх валіз. Як виявилося, зловмисники проникли до житла пенсіонерки, розбивши віконне скло. Завдяки камерам відеоспостереження порушників швидко розшукали”, – йдеться у повідомленні.

Затримали крадіїв 16 січня у їхніх помешканнях. Ними виявилися 23-річний та 40-річний жителі Томашполя. Старший із чоловіків вже був судимий за тяжкий злочин.

Наразі затримані перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Розпочато слідство за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Чоловікам загрожує до восьми  років ув’язнення.

Ми уже повідомляли, що почастішали випадки пограбувань одиноких пристарілих людей у селах Вінницької області. Часом вони зкінчуються смертю жертв. Вінничани звертають увагу керівництва поліції на відповідальність офіцерів громад за безпеку цієї категорії мешканців області, оскільки вона найвразливіша.