Родина відомої волонтерки та воїна-добробатівки Людмили Бобровської тепер має ще й невістку-воїна. Її син на війні з 2014-го року. Невдовзі до нього приєднався онук Людмили Дмитро.

А тепер він привіз додому під час короткотривалої відпустки наречену — воїна. Ось що розповіла про новонароджене подружжя воїнів їхня бабуся Людмила:

— Розписались, поклялись у вірності — і знову на фронт. Наречена та наречений воїни 95-ї бригади ЗСУ. До повномасштабної війни він прослужив два роки в «Правому секторі». Із початку повномасштабної війни обоє служать у найгарячіших точках фронту.

Нині боронять Україну на Ку­п’янському напрямку. Аби ж По­ділля знало, як воюють, живуть, продовжують нищити ворога в свої 25 років обоє відважних воїнів, а нині вже як молода сім’я!

Нареченого звати Олексій, його дружину — Євгенія. Але серед побратимів він Кіт, а вона — Шальна.

На фронті і син Людмили Ігор. Як і двоє синів її чоло­віка, Святослав та Олексій.

Ми вже не раз писали про те, що Людмила Бобровська — відома громадська діячка та волонтерка. В 2014-му вона як медик разом із своїм чоловіком рятували поранених під час розстрілів майданівців.

Далі Людмила Бобровська волонтерила. Під час повномасштабної війни пішла на фронт добровольцем до Добровольчого корпусу. Там рятувала життя воїнам і організовувала, як могла, допомогу їм. До її закликів долучались небайдужі вінничани. Редакція «33-го» у тому числі. 70-літній жінці важко було виносити будні фронту. Але вона, як медик, виходжувала воїнів з передової. І лише коли чоловікові через важку хворобу ампутували ноги, у квітні 2023-го повернулась додому. Але і зараз Людмила Бобровська продовжує вести волонтерський фронт. Незважаючи на отримані переломи, Аксентіівна, так називають її близькі, робить все, щоб наблизити перемогу, як і її син та вже онуки. Давайте брати приклад з таких родин, а не сцикунів, які волають, що «все пропало» та «розганяють зраду».

Тетяна Редько