Початкова ціна – 15,6 мільйона гривень. Але серед умов продажу є погашення поточної заборгованості та збереження трудового колективу.

Про це повідомляють у Фонді державного майна України.

Аукціон проведуть у лютому цього року. Загалом заклад має п’ять будівель загальною площею у понад сім тисяч квадратних кілометрів, які розташовані на чотирьох земельних ділянках, що становлять 1,5 гектара у Вінницькій, Хмельницькій та Чернівецькій областях. Також до складу майна входить 21 транспортний засіб.

Початкова ціна лота без урахування податку становить 15,6 мільйона гривень. Також покупець протягом шести місяців від набуття права власності має виплатити накопичені борги державного підприємства та зберегти трудовий колектив. Наразі у штаті 78 людей, а його кредиторська заборгованість складає 5,4 мільйона гривень.

“З 24 жовтні 2023 року ФДМУ здійснює повноваження власника ДП “Вінницький науково-дослідний та проєктний інститут землеустрою”, а в грудні минулого року включив єдиний майновий комплекс до переліку об’єктів малої приватизації. Наразі тривають роботи з підготовки ЄМК до приватизаційного аукціону. Запланована дата початку прийому заявок – 18 січня”, – йдеться у повідомленні.