Який вже попросився на обмін до росії. Але його ніхто не бере.

Як вам така картинка? Попи, як вони кажуть української церкви, прийшли на захист підозрюваного в антиукраїнській діяльності! Подивіться! Суд першої інстанції засудив митрополита на 5 років позбавлення волі.

патріарх кіріл вже назвав це рішення гонєніями. І МП прихожани з ним, як по команді! Не засуджують це! А підтримують?

Бо які гонєнія можуть бути, коли чоловік досі не відмінив молитв за Кіріла? В його помешканні знайшли молитви за путіна. Він написав духовний гімн росії.

І вже більше 10 років як отримав громадянство рф. Як думаєте, чому друг Кіріл його не обмінює, на його ж прохання?

Чоловік поважного віку, хворобливий митрополит, який засуджений судом першої інстанції за антиукраїнську діяльність на 5 років. Його ж могли сьогодні, якби не перенесли слухання, в камеру посадити? Чому не рятують? Адже такого статусу митрополит, який зображений на календарях рпц, його досі вважають своїм, московським! То чому не забирають? Ми запитали – українська сторона внесла у списки обміну. Але реально як і зрадник Богуслаєв, не потрібен рф він зараз? Тримають хворого митрополита, щоб з цими бабами зомбі та попами творити ще одне ІПСО, як в Ладижині!

Щоб знімати ось такі картинки з попами в рясах про гонєнія і зазомбованими ними тьотками.

І їм треба цей сценарій довести до кінця.

Щоб цього проросійського митрополита ось так використати по повній. Щоб зняти і показати ці пристрасті на російських пропагандосканалах. І так станеться. Але не брешіть і далі, що ви тут українська церква.

Ось вона яка українська – на фото та відео.

Тетяна Редько
Сергій Хіміч